For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Over ons:

Oprichters Martijn Arents en Angelique Martinus zijn spullendeelplatform ShareYou gestart om zoveel mensen te stimuleren om deel te nemen aan de circulaire economie. Consumenten moeten bewuster gaan kopen en producenten moeten gestimuleerd worden om producten te maken met een langere levensduur. Samen kunnen we de productie van goederen terugdringen waardoor het milieu minder zwaar wordt belast. Samen spullen delen heeft ook sociale voordelen. Het brengt namelijk mensen bij elkaar en het versterkt de sociale band tussen buurtgenoten. Delen op basis van vertrouwen wordt daardoor makkelijker. Door je spullen te verhuren kun je ook nog een centje bijverdienen.

Delen is de nieuwe manier van zakendoen!

 

Hoe werkt het:

Op spullendeelplatform ShareYou kun je spullen delen met je buren. Het delen hoeft geen liefdadigheid te zijn, maar probeer het laagdrempelig te houden. Iedereen heeft spullen thuis staan die ooit gekocht zijn voor kleine klusjes. Na de klus belanden ze meestal voor langere tijd in de schuur. Je spullen delen met je buurtgenoten is dan de ideale oplossing.

Registreer je nu en je kunt direct starten met het delen van je spullen. Je maakt snel en eenvoudig onbeperkt advertenties aan! Gebruik een duidelijke omschrijving en een leuke afbeelding maakt je advertentie helemaal af!

Wij willen graag dat je veilig en met plezier je spullen deelt of verhuurt, daarom maken verhuurders en huurders account aan. Het gebruik van ShareYou is niet gratis. Als je spullen wilt verhuren hanteren wij het tarief van € 9,95 per jaar voor het onderhouden, te verbeteren en veiliger maken van ons platform. Je betaalt een laag tarief zodat ShareYou toegankelijk is voor iedereen. Huurders betalen geen lidmaatschapsgeld!

Vind je ook dat we samen moeten strijden voor een duurzame toekomt? Stimuleer je buurgenoten om ook deelnemer te worden van de circulaire economie!

Top
Messenger
Messenger