For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

WORD JIJ ONZE PARTNER?

Heeft jouw organisatie ook net als wij de ambitie om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de circulaire economie?
Staan duurzaamheid en sociale cohesie ook bij jullie hoog in het vaandel?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

ShareYou is een online platform waar gebruikers onderling spullen kunnen delen of verhuren. ShareYou heeft als doel de consumptie van goederen terug te dringen en ondersteund hiermee de circulaire economie. Consumenten moeten bewuster gaan kopen en producenten moeten gestimuleerd worden om producten te maken met een langere levensduur. Samen moeten we minder grondstoffen gebruiken en beter omgaan met de materialen die wel al hebben. Dit laatste is van groot belang omdat het milieu en klimaat een dreiging vormen voor onze samenleving.

Spullendeelplatform ShareYou brengt buurtgenoten samen en verbind ze om zo hun spullen onderling te delen of te verhuren. Het platform is opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om deel te nemen aan de circulaire economie. Delen is duurzaam en goed voor het milieu, het brengt mensen bij elkaar en het versterkt de sociale band tussen buurtgenoten.

Heeft jouw organisatie dezelfde doelstelling als Stichting ShareYou en wil je samen met ons de circulaire economie versterken?
Word dan onze partner en neem contact met ons op!

Top
Messenger
Messenger