For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Delen is de toekomst!

Delen is de toekomst!

Bijna iedereen is dagelijks bezig met zaken doen. We komen bij de slager of supermark of we kopen via het internet. Sinds de komst van het internet is dat hèt communicatieplatform geworden waar steeds meer zaken worden gedaan. Fysiek winkelen wordt steeds minder, men besteld tegenwoordig de meeste spullen online. Zelfs de winkels in de winkelstraten hebben nog maar weinig voorraad, vaak een “demo-model” in de winkel en besluit je te kopen dan wordt het thuis bezorgd.

Maar waarom moeten we zoveel spullen kopen, waarom zoveel bezitten? De eerste levensbehoeften, zoals etenswaren zijn te verklaren maar er zijn zoveel tweede levensbehoeften die we eigenlijk met meerdere mensen kunnen delen. Denk daarbij aan een grasmaaier, een boormachine of een dakkoffer voor op vakantie. Allemaal voorbeelden van producten die we maar een paar keer per jaar gebruiken. Ideaal om samen te gebruiken.

Vooral in tijd van crisis, waar steeds meer mensen op de “kleintjes” gaan letten kun je geld besparen door minder te kopen en geld te verdienen door je spullen te verhuren aan je buurtgenoten. Ons online deelplatform is daar zeer geschikt voor.

leave your comment

Top
Messenger
Messenger