For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Delen is het nieuwe zakendoen

Delen is het nieuwe zakendoen

Delen is het nieuwe zakendoen

ShareYou is een online deelplatform waar je spullen kunt delen met je buurtgenoten. We hebben allemaal spullen in huis die we maar een paar keer per jaar gebruiken. Denk daarbij aan een boormachine, grasmaaier, keukenmachine, partytent etc. Waarom moeten we nieuwe spullen kopen terwijl de kans groot is dat één van je buurtgenoten deze spullen in huis heeft en ze wil delen of verhuren? Samen delen brengt mensen bij elkaar, versterkt vooral het vertrouwen, is duurzaam en goed voor het milieu.

Delen is de nieuwe manier van zaken doen. Door het internet kun je makkelijk verbinden en contact leggen en is het eenvoudiger geworden om spullen te delen. Samen delen betekent ook dat er sociale voordelen zijn. Het versterkt namelijk de band tussen buurtgenoten. ShareYou is een online deelplatform die verhuurder en huurder bij elkaar brengt. Ons doel is dat we samen steeds meer spullen gaan delen waardoor de consumptie van goederen omlaag kan.

Onze oproep aan iedereen! Deel je spullen met je buurtgenoten en neem deel aan de deeleconomie! Duurzaam zijn begint bij jezelf!

leave your comment

Top
Messenger
Messenger