For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Diensten aanbieden via ShareYou

Diensten aanbieden via ShareYou

We hebben allemaal interesses of hobby’s waar we eigenlijk te weinig mee doen. De één is goed in schilderen en de ander weer in klussen. Ieder heeft zijn eigen talenten ontwikkeld. Wat is er nu mooier om je talenten te delen met je buurtgenoten. Het is fijn dat om een buurtgenoot die een hulpvraag heeft te helpen. Een dienst verlenen aan je buurtgenoten heeft ook een sociaal aspect, het brengt mensen samen en versterkt de onderlinge band tussen buurtgenoten, en het grote pluspunt… je leert je buurtgenoten beter kennen.

Welke diensten kun je eigenlijk allemaal verlenen?

Je kunt alle talenten die jij in huis hebt delen, denk daarbij aan; schilderen, klussen, assisteren met tuinonderhoud, computer- en tablethulp, schoonmaken, reparatie van auto’s of fietsen, het verstellen of repareren van kleding, hulp bij het invullen van papierwerk, ritje naar de winkel of dokter.

Waarom zou je eigenlijk een dienst willen verlenen?

Je hebt tijd over en je bent erg handig of je wilt graag je buurtgenoten beter leren kennen. Wat dacht je van oude spullen een nieuw leven inblazen door reparaties te verrichten. Deze spullen worden hergebruikt en niet weggegooid, dat is erg duurzaam.

Heb je tijd over en ben je sociaal ingesteld… en wil jij je buurtgenoten ondersteunen in het verlenen van een dienst. Op ShareYou geven wij je de kans je talenten te delen met je buurtgenoten! Registreer je nu op onze website.

leave your comment

Top
Messenger
Messenger